Klassevolle kleitegelpannen

Geef je dak en woning de stijl die jij wilt, met de opvallende kleuren en vormen van Eternit kleitegelpannen. Gebakken volgens oeroude traditionele methoden stralen onze tegelpannen pure topkwaliteit uit. 

Kleitegelpan-Eternit

Sterke combinatie

Kleitegelpan-Eternit

Een kleitegelpan in een baksteenrode tint wordt bijna één met de aansluitende gevelmuren in warmrode baksteen. Dak en gevel lopen mooi in elkaar over en worden alleen gebroken door de dakgoot, balustrades en ramen. 

 

 

Kleitegelpan-Eternit

Interessante mix

Kleitegelpan-Eternit

Je kan verschillende kleuren gebruiken op je dak en/of gevel, maar ook een combinatie van verschillende types dakpan is perfect mogelijk. Deze nieuwbouw kreeg een interessante mix kleitegelpannen voor zowel dak als gevel. Twee kleuren Acme en twee kleuren Hawkins geven het gebouw een eigentijdse twist

Assortiment

Uniek materiaal en topklasse! Met Acme, Hawkins en Ashdowne heeft Eternit een mooi en gevarieerd aanbod kleitegelpannen in de aanbieding. Je vindt ze in het productoverzicht. 

Onze kleitegelpannen

VIND EEN VERKOOPPUNT

Op zoek naar een dealer van Eternit materialen? Voer je postcode in en vind een dealer in je buurt.

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure